Velmi oblíbený produkt KAISER Kaiserova prosklená '250' izolovaná elektrická udírna od kvalitní značky KAISER za výhodnou cenu 33950 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER Kaiserova prosklená '250' izolovaná elektrická udírna od oblíbené značky KAISER - tento artikl je tady pro vás v právě probíhající akci za 33950 Kč. Pozor, počet kusů na skladě může být u akčního zboží omezen. Populární nabídka se vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávek nad Kč. Nákup u nás potěší také vaši peněženku.
Kapacita udírny
Kaiserova 250' je největší mašina z mojí nabídky. Nalifrujete do ní 130 klobás, 60 ryb, nebo 45 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova 250' má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa pro uzenej proviant.
Použití udírny
Kaiserova 250' je oblíbená na zahrádkách restaurací nebo v rybárnách. Pokud ale nejste žádní troškaři a zmáknete jí pořádně nafutrovat, bude jí to jisto jistě slušet i u vás na zahradě.
Objem komory: 54 x 130 x 38 cm
Kapacita potravin: 45 kg
Váha udírny: 55 kg
Max. provozní teplota: 150°C
Provozní náklady: ca. 5 kč / hod.
Výkon spirály: 2000 W
Ekonomická
Po vyjmutí spirály můžete v ohništi zatopit i drobným dřevem, resp. založit žhavý základ, který pak doplňujete mokrou hrubou štěpkou. Když půjdeme do důsledku, tak k uzení v Kaiserovo 250' nepotřebujete žádný zdroj energie.
Jednoduchá
Udírna sama o sobě funguje jako komín. Není tedy důležitý žádný přídavný komínek a proudění kouře regulujete pomocí vzduchové klapky. Ta musí být vždy alespoň z části otevřená, aby kouř udírnou hezky proudil.
Fortelná
Vnější i vnitřní opláštění včetně vnitřní kostry je vyrobeno z nerezu. Kvalitní izolační vata pak umožňuje celoroční provoz při stabilní teplotě uvnitř udírny. Navíc prodloužená záruka 5 let je na sichr.
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Uzení je kumšt
Moje elektrická 250' je ideální udírna pro všechny, kdo se chtějí vrhnout do uzenářského řemesla s plnou vervou. Tak raušovní uzení!
Podívejte se také na další položky v našem katalogu. Garantujeme spokojenost z nákupu.
Popis produktu KAISER Kaiserova prosklená '250' izolovaná elektrická udírna