Kvalitní KAISER Kaiserův bylinkový lák - Johannova receptura od populární značky KAISER za výhodnou cenu 69 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER Kaiserův bylinkový lák - Johannova receptura od předního výrobce KAISER - tento produkt nabízíme za jedinečnou cenu 69 Kč. Nabídku v našem katalogu pro vás připravuje tým odborníků. Jakmile se vám zalíbí zboží nad Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude BEZPLATNÁ. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.
Johannova receptura je naší exotičtější variantou bylinkových láků, kde jsme použili koriandr, černý a zelený pepř a také pomerančovou kůru. Krásný aroma doplňuje bobkový list, fenykl, zázvor a také trocha anýzu.
Směs se výborně hodí pro mořský ryby, ale i ty sladkovodní. Osobně ho používám taky na drůbež a ještě do vychlazenýho láku přidám nakrájenej pomeranč. Skvělý je jak celý kuře, tak třeba kachní prsa.
Recept na uzený makrely v Johannově láku najdete v receptech přímo tady: JOHANNOVA UZENÁ MAKRELA
Jak se to s tím to?
Celý sáček rozpustíte v 5 až 6 litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlýho láku (4 stupně Celsia jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8 až 12 hodin...to je tak zhruba přes noc. Větší kusy zvládnou noci i dvě.
S drůbežím masem tolik spěchat nemusíte a naložené může zůstat 2 až 5 dní podle velikosti. Při nakládání masa na delší dobu je potřeba koření nejdříve scedit, ať vám v láku nedělá neplechu. Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte vlažnou vodou a taky dobře osušte.
Balení: 350 g (pro 6 l láku a cca 5 kg ryb nebo masa)
Expirace: min. 1 rok od zakoupení
Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl a ani "éčka"
Vyrobeno v Česku
Neustále aktualizujeme ceny zboží a skladové dostupnosti. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.
Popis produktu KAISER Kaiserův bylinkový lák - Johannova receptura