Perfektní produkt KAISER KAISEROVA '100' elektrická přenosná udírna - vystavený kus od originálního výrobce KAISER nyní za cenu 7680 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER KAISEROVA '100' elektrická přenosná udírna - vystavený kus od oblíbeného výrobce KAISER - tento produkt nabízíme s unikátní slevou za 7680 Kč. Neustále aktualizujeme ceny zboží a skladové dostupnosti. Jakmile se vám zalíbí zboží nad Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude BEZPLATNÁ. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.
Kapacita udírny
Do Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova 100' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Svým objemem je to ideální udírna s poměrem cena/výkon. Díky proskleným dveřím můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku.
Použití udírny
Kaiserova 100' je jednoplášťová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu nebo na terasu a ric pic jí převezete třeba na chatu či chalupu.
Rozměry udírny: 39,5 x 110 x 27,5 cmObjem komory: 39,5 x 95 x 27 cmKapacita potravin: 15 kg Váha udírny: 17 kg
Materiál: Nerezová Max. provozní teplota: 150°C Výkon spirály: 2000 W
Základní výbava Kaiserovo 100'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Topeniště se spirálou
Kaiserův teploměr
Odkapová miska
2 x rovný rošt
1 x Rošt na ryby
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
Buková štěpka 500 g
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Doporučuju přikoupit Nakládací láky
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!U nás najdete pouze produkty prověřených prodejců, Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.
Popis produktu KAISER KAISEROVA '100' elektrická přenosná udírna - vystavený kus