Hit poslední doby KAISER udírna PADESÁTKA, nerez populárního výrobce KAISER za výhodnou cenu 6990 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER udírna PADESÁTKA, nerez od známého výrobce KAISER - tento produkt doručujeme v perfektní akci za 6990 Kč. Výhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Naplníte-li košík zbožím nad , dopravu až k vám domů máte ZDARMA. Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.
Kapacita udírny
Do Kaiserovo prosklený 50' nafutrujete 25 klobás, 12 pstruhů, nebo 10 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova 50' patří k oblíbeným nerezovým udírnám. Ne náhodou tuhle udírnu vyrábím už 30 let. Díky prosklení můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku. Je elegantní a cenově dostupná.
Použití udírny
Kaiserova 50' je jednoplášťová nerezová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu, na terasu a nebo jí ric pic převezete třeba na chalupu.
Objem komory: 39,5 x 52,5 x 27 cm
Váha udírny: 14 kg
Max. provozní teplota: 150°C
Kapacita potravin: 10 kg
Univerzální
K uzení v Kaiserovo 50' nepotřebujete žádný zdroj energie. V ohništi stačí rozdělat žhavý základ a přikládat mokrou dřevěnou štěpku pro vývoj dýmu. Můžete udit také studeným kouřem pomocí generátoru.
Jednoduchá
Udírna sama o sobě funguje jako komín. Není tedy důležitý žádný přídavný komínek a proudění kouře regulujete pomocí vzduchové klapky. Ta musí být vždy alespoň z části otevřená, aby kouř udírnou hezky proudil.
Fortelná
Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní sužby. Na sichr!
V topeništi založte žhavej základ podobný tomu jako na grilování. Můžete použít dřevěné uhlí, nebo větší kusy proschlýho tvrdýho dřeva. Ideální bude bukový a bez kůry.
Jakmile je základ dostatečně žhavej, přihoďte na uhlíky mokrou dřevěnou štěpku. Ta se postará o vývin toho správnýho kouře. Pozor, v topeništi nesmí hořet otevřenej oheň!
Poté vložte ohniště do udírny a jakmile je udírna hezky vyhřátá, můžete lifrovat proviant. Ohniště průběžně každých 30 min. kontrolujte a případně doplňte mokrou štěpkou.
Uzení je kumšt
Moje prosklená 50' je ideální startovací udírna pro všechny, kdo chtějí nahlédnout do uzenářského řemesla. Tak raušovní uzení!
V našem obchodě najdete nejvýhodnější ceny. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.
Popis produktu KAISER udírna PADESÁTKA, nerez